Kik is a Földönkívüliek?

Többféleképpen nevezzük őket: UFO, Földönkívüli, Marslakó, Idegenek. Számomra a legjobb kifejezés ezek közül a Földönkívüli. Hiszen, az UFO eredetileg csak a csészealjra vonatkozik. Unidentified Flying Object angol néven, ami pontosan azt jelenti, hogy Azonosítatlan Repülő Tárgy. A Marslakót azért nem tekintem ilyen szempontból jónak, mert nem feltétlenül a Marsról származnak/származhatnak. Az Idegenek pedig nem annyira találó név, hiszen, ha itt élnek/élhetnek velünk a naprendszerben, akkor miért is lennének azok?

Rengeteg teória létezik az előfordulásukról, egyesek vakító fényt látnak, mások magas, vékony testeket, nagy szemekkel.

Kevesen tudják, de már az őskorban voltak olyan utalások, miszerint nem vagyunk egyedül az univerzumban.

ufo földönkívüliek

Ez a régi barlangrajz (kb. Kr. e. 10 000) egyesek szerint a Földre érkezett idegeneket ábrázolja.

"Vajon miért kapták fel az emberek a sört meg a szódát, a pénzt a pénztárgépekből és a széfből, a lottószelvényeket, miközben otthagyták a két raklapnyi ivóvizet, ami a hátam mögött volt? Mégis mit gondolhattak? Eljött az idegen apokalipszis. Fogd a sört, és fuss?"

Idézet Rick Yancey: Az ötödik hullám című regényéből. A könyvről bővebb információt itt találsz.

Kommunikáció

A kutatások szerint ezek a lények meglehetősen fejlettek, telepatikus-hierarchikus társadalomban élnek. Ami azt jelenti, hogy képesek egy bizonyos távolságon belül gondolatátvitellel kommunikálni egymással. Mivel tudnak egymás gondolatában olvasni, ezért nem valószínű, hogy különböznének egymástól. Egyfajta társadalmi egységet alkotnak, hasonlóan cselekednek és így kizárják a lehetőséget, hogy érzelmeiket kifejezzék egymás iránt. Így a zene, a tán, a művészetek nagy valószínűséggel kimarad az életükből.

Hogy néznek ki?

A szürkék - ahogy sokan nevezik őket-, az egyik legismertebb fajuk. Mandula alakú nagy sötét szemek, vékony alkat, magas, nagy fej, aránytalanul hosszú karok és lábak.

Sokan meséltek hüllőszerű, zöld színű idegenekről is.

ufo földönkívüliek

Miért titkolják a létezésüket?

Obama beszélt legutóbb róla, hogy már több, mint 10 éve diplomáciai kapcsolatban állnak a földönkívüliekkel, és azért titkolják ezt, mert még az emberiség nincs felkészülve a tényre, hogy léteznek. Főleg, addig míg a földön háborúk folynak a különbözőségek miatt, mert ha kiderül egy új faj létezése, akkor beláthatatlan következményei is lennének.

Állítólag, most a NASA azzal foglalkozik, hogy hogyan kéne a részleteket az embereknek elmondani, anélkül, hogy bármi pánik keletkezne.

"Ha az ellenség pont úgy néz ki, mint te, hogy tudsz megküzdeni vele?"

"Isten nem azokat hívja harcba, akik fel vannak fegyverezve, fiam. Isten az arra hivatottakat fegyverzi fel. És te az elhivatottak között vagy."

Idézet Rick Yancey: Az ötödik hullám című regényéből. A könyvről bővebb információt itt találsz.

Hiteles képek

Ezek a képek még azelőtt készültek, hogy a Photoshop létezett volna.

A legelső UFO kép

ufo földönkívüliek

ufo földönkívüliek

ufo földönkívüliek

Videófelvétel

Egy felvétel, amint emberek találkoznak Idegenekkel, ezt  a videót a feltevője még akkor tette közzé, amikor felregisztrált a YouTube-ra.

Az igazság

Senki nem tudhatja, hogy mi az igazság, csak az, aki már találkozott velük. Mindenki maga dönti el, hogy mit hisz el, és mit nem. Mindenesetre ezek a képek és felvételek, teljesen igaziak, vagy pedig piszok jó hamisítványok.